Fragt fra: 395,-

Telefonen er åben til kl 16

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Valg af materiale

Vinduesgrossistens vinduer og døre kan bestilles i tre forskellige kvalitetsmaterialer; træ, træ/alu og plast. Hvad du vælger vil have indflydelse på pris, vedligeholdelsesarbejdet og udseendet på dine nye elementer.

Materiale Pris Vedligeholdelse Forventet levetid Garanti
Knastfrit træ Det billigste produkt i de fleste tilfælde Skal males cirka hvert femte år alt efter hvor meget elementerne påvirkes af vind og vejr. Op til 30 år 10 år
PVC PLUS 70 mm Kan i nogle tilfælde være billigere end træ, men koster i gennemsnit ca. 7% mere end træ. Skal rengøres 1-2 gange årligt + 40 år 10 år
PVC PLUS 116 mm Cirka 22% dyrere end træ Skal rengøres 1-2 gange årligt + 40 år 10 år
PVC Skandinavisk Cirka 25% dyrere end træ Skal rengøres 1-2 gange årligt + 40 år 10 år
Træ/alu Cirka 47% dyrere end træ Skal rengøres 1-2 gange årligt + 40 år 10 år

Indhold:

Trævinduer og trædøre
Træ/alu vinduer og døre
PVC PLUS vinduer og døre
PVC Skandinavisk vinduer og døre
Prisforskel efter valg af materiale

Trævinduer og trædøre

Trævinduer og trædøre

Vores trævinduer og trædøre passer til de fleste boligtyper, men hvis du ønsker at tilføre et klassisk og elegant udseende til din bolig, så er døre og vinduer i træ et sikkert valg.

Fakta om vores døre og vinduer i træ:

 • Træet består af knastfrit fyrretræ = ingen knastudtræk.
 • Træet er lamineret = ekstra robust træ
 • Består af 90 % kernetræ = modstandsdygtig overfor vind og vejr.
 • Kan leveres i stort set alle RAL-farver. Se vores standardfarver her.
 • Karmdybden er 115 mm. anden dybde kan tilkøbes. Kontakt os for pris.

Vores trævinduer og trædøre fås med to forskellige indvendige profiler. På den måde kan du selv bestemme om, du ønsker at skabe et stilrent eller klassisk udtryk indefra. Vælg mellem moderne og klassisk profil i vores prisberegner.

PRIS griss

Vores elementer i knastfrit træ er cirka 47 % billigere end vores elementer i træ/alu og koster cirka det samme, som vores elementer i PVC Plus med en karmdybde på 70 mm. PVC Plus med en karmdybde på 116 mm og PVC Skandinavisk koster cirka 22-25 % mere

Se eksempel på prisforskellen her.

VEDLIGEHOLDELSE pensel pensel pensel pensel

Træ er et levende materiale, og derfor er det vigtigt, at du vedligeholder dine vinduer og døre, da levetiden ellers vil forkortes. Vi anbefaler, at du minimum en gang om året gennemgår alle vinduer og døre og tjekker om elementerne skal males eller andet.

Hvor ofte vinduerne vil kræve maling afhænger af, hvor udsatte de er. Vinduer der sidder på syd og vestsiden er eksempelvis mere udsatte for solen end vinduer, der sidder mod øst og nord. Derfor vil vinduer, der er placeret mod syd og vest dermed også kræve mere vedligehold.

Træ/alu vinduer og døre

Træ alu vinduer og døre

Vores træ/alu vinduer og døre anbefales til dem, som ønsker minimal vedligehold, men som samtidigt ønsker at bibeholde et naturligt træudtryk indefra. Vores træ/alu vinduer og døre anvendes især til moderne boligbyggerier samt til huse fra 1960’erne og frem.

Fakta om vores elementer i træ/alu:

 • Træet består af knastfrit fyrretræ = ingen knastudtræk.
 • Træet er lamineret = ekstra robust træ
 • Med en udvendig aluminiumskappe
 • Kan leveres i stort set alle RAL farver. Se vores standardfarver her.
 • Karmdybden er 128 mm. Anden dybde kan tilkøbes. Kontakt os for pris.

Vores vinduer og døre i træ/alu fås med to forskellige indvendige profiler. På den måde kan du selv bestemme om, du ønsker at skabe et stilrent eller klassisk udtryk indefra.

Pris griss griss griss griss

Vores elementer i træ/alu koster cirka 47 % mere end vores elementer i træ og PVC PLUS. PVC Skandinavisk koster til sammenligning cirka 20 % mindre. Træ/alu serie er vores dyreste serie, men til gengæld slipper du for at skulle male vinduerne udenfor samtidigt med, at du får flotte og naturlige trævinduer indenfor.

Se eksempel på prisforskellen her.

Vedligeholdelse pensel

Døre og vinduer fra Vinduesgrossistens træ/alu serie er forarbejdet i en stærk trækonstruktion af knastfrit og lamineret træ med en aluminiumsprofil udvendigt. Dette betyder, at vores vinduer og døre er meget hårdføre over for solens stråler og vind og vejr generelt. Elementer i træ/alu kræver derfor minimal vedligeholdelse og denne afgrænses til rengøring af karm og ramme samt smøring af hængsler samt eventuel maling på indvendig side efter en lang årrække.

Bemærk: Hvis du bor nær kysten, bør du ikke vælge træ/alu vinduer eller træ/alu døre, da den saltholdige og aluminium ikke arbejder godt sammen.

PVC Plus - vinduer og døre

Plastvinduer og døre

PVC Plus serien er til dig, som ønsker minimal vedligehold. Derudover anbefaler vi denne serie til dig, som har en bolig i et kystnært område, da PVC er et utroligt holdbart materiale. Vinduerne i denne serie er indadgående modsat vinduer i PVC Skandinavisk, som er udadgående. Hvis du gerne vil have PVC vinduer, der kan åbne ind i din bolig, skal du derfor vælge PVC Plus.

Fakta om vores elementer i PVC PLUS serien:

 • Vinduerne i denne serie kan kun åbne indad. Vinduerne kan kippe i toppen.
 • Dørene fås både som udadgående og indadgående.
 • Kan leveres i stort set alle RAL-farver. Se vores standardfarver her
 • Fås med både 70 mm og 116 mm karmdybde.

Pris – 70 mm karmdybdegriss

Vores elementer i PVC Plus med 70 mm karmdybde koster cirka det samme som vores elementer i knastfrit træ. PVC Plus med 70 mm karmdybde er derfor det prisvenlige valg til dig, som ønsker vedligeholdelsesfrie vinduer og døre. Bemærk: Husk at tjekke om det giver mening med en karmdybde på 70 mm i forhold til tykkelsen på din væg og eventuelt dybden på dine nuværende vinduer og døre.

Se eksempel på prisforskellen her.

Pris – 116 mm karmdybde griss griss griss

Vores PVC Plus serie med 116 mm karmdybde koster cirka det samme som vores serie i PVC Skandinavisk.  Træ/alu er til sammenligning cirka 20 % dyrere. Bemærk en vinduesdybde på 116 mm passer til de fleste boliger i Danmark.

Se eksempel på prisforskellen her.

Vedligeholdelsepensel

PVC er et af de mest holdbare og modstandsdygtige plastmaterialer, og derfor anbefales PVC også til områder, hvor de eksterne påvirkninger gør, at der er behov for særlige stærke materialer. PVC kræver ligesom træ/alu elementer minimal vedligeholdelse, du skal dog huske at rengøre karme og rammer udvendigt et par gange om året, ligesom hængslerne også skal smøres 1-2 gange årligt.

PVC Skandinavisk - vinduer og døre

Plastvinduer og døre Skandinavisk

PVC Skandinavisk serien er til dig, som ønsker minimal vedligehold og et moderne udseende. Denne serie anbefales især til boliger i kystnære områder, da PVC er et utroligt modstandsdygtigt overfor de ekstra hårde vejrforhold. Vinduerne i denne serie er udadgående – modsat vores vinduer i PVC Plus serien – hvis du vil have PVC vinduer, der kan åbne udad, skal du derfor vælge PVC Skandinavisk.

Fakta om vores elementer i PVC Skandinavisk serien:

 • Vinduerne i denne serie kan kun åbne udad.
 • Døre fås kun som udadgående.
 • Kan leveres i stort set alle RAL-farver. Se vores standardfarver her.
 • Karmdybden er 116 mm.

Pris griss griss griss

Vores elementer i PVC Skandinavisk koster cirka det samme som PVC Plus med 116 mm karmdybde og cirka 20 % mindre end vores elementer i træ/alu. Til sammenligning koster PVC Skandinavisk cirka 20 % mere end vores elementer i knastfrit træ og PVC Plus med 70 mm karmdybde.

Se eksempel på prisforskellen her.

Vedligeholdelse pensel

PVC er et utroligt holdbart og modstandsdygtigt materiale, og derfor anbefales vinduer og døre i plast især til de områder, hvor der er behov for et særligt stærkt materiale på grund af de eksterne vejrpåvirkninger. Ligesom elementer i træ/alu kræver PVC vinduer og døre også minimal vedligeholdelse. Det er dog vigtigt, at rengøre karme og rammer udvendigt et par gange om året. Husk også at smøre hængslerne i samme omgang.

Prisforskel træ, træ/alu og plast

Prisforskel materialevalg

Se her prisforskellen alt efter om du vælger træ, træ/alu, PVC Skandinavisk eller PVC Plus.