Line Break (Shift + Enter)
72 62 90 40

Telefonen har åben til kl. 21

Ovenlysvinduer & Tagvinduer

Tag- og ovenlysvinduer

Flere og flere får øjnene op for fordelene ved ovenlysvinduer og tagvinduer, hvor ikke mindst det unikke lysindfald giver boligen helt nyt liv. Hos Vinduesgrossisten tilbyder vi et omfattende udvalg af ovenlysvinduer og tagvinduer.

Vi skelner mellem tagvinduer og ovenlysvinduer. Hvor tagvinduet er designet til et tag med hældning, anvendes ovenlysvinduet, når taget er fladt. Vinduesgrossisten tilbyder begge typer af vinduer.

Vores mest efterspurgte tagvindue er vippevinduet, der er vores standardløsning inden for tagvinduer. Her kan vinduesrammen vendes 180 grader, hvorfor vinduet er meget nemt at rengøre. Det er ligeledes hurtigt og nemt at betjene, da der er monteret en gribeliste.

Samtlige af Vinduesgrossistens modeller inden for tagvinduer er udvendigt beklædt med en vejrbestandig aluminiumsprofil. Den indvendige ramme består derimod af lamineret fyrretræ eller – som noget nyt – en plastprofil.

Tag- og ovenlysvinduer PVC

Produktdetaljer

Vi tilbyder forskellige løsninger som standard, når tagvinduerne leveres:

 • Lakeret eller hvidmalet træ indvendigt – eller plastprofil
 • Lavenergiglas 1,0 W/m2K med varmkant
 • Montageudstyr til diverse tagløsninger

Vi tilbyder endvidere en række fordele, når du bestiller dine nye tagvinduer:

 • 10 års garanti på produktet
 • Træ- eller plastprofil indvendigt
 • Træ- og plastprofil inkl. manuel ventilation
 • Lavere U-værdi end konkurrerende produkter: Uw = 1,4W/m2K
 • Selvrensende BIOCLEAN-glas (U-værdi på 1,0)

Som standard leverer vi vinduerne i følgende formater:

 • 55 x 78
 • 78 x 98
 • 78 x 118
 • 78 x 140

Kontakt os på info@vinduesgrossisten.dk, hvis du har brug for tagvinduet i en anden størrelse eller ønsker andre tilvalgsprodukter end de viste.

Vores standardtagvindue er centerhængt og udvendigt beklædt med antrasitgrå påklipsede aluprofiler. Indvendigt er rammen af lakeret træ eller som tilvalg hvidmalet træ eller plast. Tagvinduet kan monteres på en 15-90 graders taghældning, og det kan åbnes op til 160 grader.

Som standard medfølger sølvfarvet håndtag ved valg af ramme med klar lak. Vælger du at opgradere til hvidmalet profil eller plastprofil medfølger hvidt håndtag inkl. lås.

Lavenergiglas 1,0 W/m2K

Ønsker du at tilkøbe undertagskrave, kontakt os på info@vinduesgrossisten.dk

Vi tilbyder mulighed for tilkøb af inddækning til den ønskede tagprofil. Ved fladt tagpap anvendes typen P, og ved tagsten/bølgetag anvendes typen U.

Farver

Klarlak er standardfarven på den indvendige træramme. Hvis du ønsker hvid maling eller plastprofil, kan dette tilvælges.

Hvid RAL 9010

Klarlak

Husk: Vinduesgrossisten kan ikke garantere for farveægtheden i farveeksemplerne. Derfor anbefaler vi, at du anvender et autoriseret RAL-farvekort, inden du angiver dit farvevalg.

Garanti

Vinduesgrossistens garanti på alle tagvinduer og ovenlysvinduer gælder i 10 år i Danmark. Garantien omfatter fabrikationsfejl og materialefejl og træder i kraft fra produktionstidspunktet. Punkterede ruder er omfattet af 5 års garanti, og ved visuelle fejl mellem glassene ydes 1 års garanti.

Desuden yder vi 2 års garanti på kontrolsystemer og elektriske produkter.

Yderligere information om Vinduesgrossistens garantier finder du her.

 

Vi bruger cookies til at give dig en bedre oplevelse af dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere