Line Break (Shift + Enter)
72 62 90 40
Telefonerne er i dag åbne til kl. 21

Træ/alu-vinduer

Vindues profil - Classic

Profil - Classic

Classic er energirigtige vinduer og døre i et klassisk design. Denne profil er ideel til både renovering og nybyggeri, hvor du ønsker et klassisk udtryk.

Vindues profil - Modern

Profil - Modern

Modern er energirigtige vinduer og døre med en enkelt og stilren profil, som er ideel til moderne boligbyggeri.

Vinduer og døre fra Vinduesgrossisten i træ/alu Classic eller Modern er udført i en solid trækonstruktion med en aluminiumsprofil påmonteret på ydersiden. Det betyder, at det er unødvendigt at male elementerne udvendigt. Den indvendige træramme er fremstillet af langsomt voksende træ, som har et højt kerneindhold, hvilket giver produkterne en lang holdbarhed og en høj naurlig styrke. Alt træet kommer fra bæredygtig produktion.

Den eneste forskel på Classic- og Modern i begge serier er selve profilens design. 

Vinduer i træ/alu

Renoverer du boligen eller bygger nyt, og ønsker du vinduer og døre i klassisk eller moderne design, der ikke skal vedligeholdes med maling, er træ/alu-linjen et rigtig godt valg. Vinduesgrossistens produkter fra denne serie er forarbejdet i en stærk trækonstruktion med aluminiumsprofil udvendigt. Dette betyder, at vinduet er meget håndført over for solens stråler og vind og vejr generelt. Vælger du vores træ/alu-produkter, får du elementer, der er meget nemme at vedligeholde udendørs samt flotte naturlige trævinduer indenfor. Vi kan levere produkterne i en lang række aktuelle farver inkl. en eller flere friskluftventiler efter dit ønske.

Vinduesgrossisten tilbyder et fuldstændigt produktsortiment i træ/alu-serien, som med garanti vil imødekomme dine krav til åbnefunktion. Herunder kan du læse mere om vores træ/alu-vinduer og om de forskellige åbnefunktioner, så du bliver rustet til at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

 

 

 

Fastkarm træ/alu-vindue

Fastkarmsvindue i træ/alu

Et fastkarmsvindue er udført således, at det ikke lader sig åbne. Denne vinduestype er meget velegnet til bygninger, der er udstyret med store vinduespartier, hvor man ønsker at udnytte det naturlige lysindfald til fulde. Endvidere er faste karme ideelle til større glaspartier f.eks. i en bolig, hvor man ønsker at nyde udsigten til haven, skoven eller havet.

Den smalle ramme-/karmkonstruktion er udført i et funktionelt og flot design, hvor maksimal udnyttelse af både dagslys og solvarme er naturligt medtænkt.

Størrelser for Fastkarmsvindue i træ/alu:

Højde: 27-230 cm
Bredde: 23-230 cm

  

Topstyret træ/alu-vindue

Topstyret vindue uden vendebeslag i træ/alu

Et topstyret vindue er udført således, at det er udadgående og bliver kontrolleret af glidere og skinner. Denne vinduestype er i kraft af trinløs åbning meget nem og behagelig at betjene. Når vinduet åbnes, skubbes rammens bund udad, og rammens top glider derved nedad, så vinduet kan åbnes op til 45 grader. På den vis kan vinduet bl.a. benyttes som redningsåbning. Ruden kan kun pudses udefra. Topstyret vindue i Træ/alu Classic/Modern uden vendebeslag leveres med paskvilgreb som standard.

Størrelser for Topstyret vindue i træ/alu:

 • Højde: 36-150 cm
 • Bredde: 37-150 cm (op til 400 cm ved flere sammenbyggede fag)

Topstyret vindue med vendebeslag i træ/alu

Vinduer med vendebeslag

Vendebeslag

- sidestyret og topstyret

Vendebeslag gør det lettere at pudse vinduerne, og benyttes ofte på ufremkommelige steder f.eks på 1. sal eller højere.

For at vi kan montere vendebeslag på et vindue, skal følgende minimumsmål være overholdt:

Sidehængte vinduer:

mindst 46 cm i bredden (pr. fag)

Topstyrede vinduer:

mindst 60 cm i højden (pr. fag)

Et topstyret vindue med vendebeslag er udadgående og kontrolleret af glidere og skinner. I kraft af trinløs åbning er vinduet meget nemt og behageligt at betjene. Når vinduet åbnes, skubbes rammens bund udad, samtidig med at rammens top glider nedad. Vinduet kan roteres 170 grader, således at glassets udvendige side vender indad. Det betyder, at en rude, som er vanskelig at nå udefra, nemt kan rengøres indefra. Det topstyrede vindue med vendebeslag kan også benyttes som redningsåbning.

Topstyret vindue i træ med vendebeslag leveres med paskvilgreb som standard.

Størrelser for Topstyret vindue med vendebeslag i træ/alu:

 • Højde: 60-150 cm
 • Bredde: 37-150 cm (op til 400 cm ved flere sammenbyggede fag)

Sidehængt vindue i træ/alu

Et sidehængt vindue er udadgående med synlige hængsler. Det åbnes og lukkes med anverfere, og vinduestypen er meget velegnet som redningsåbning.

Vinduesgrossistens sidehængte vinduer i Træ Classic og Modern kan leveres med anverfere som standard, men vi tilbyder også produktet med paskvilsystem som specialtilbehør. Vælges denne løsning, medfølger også grebsbetjent friktionsbremse.

Størrelser for Sidehængt vindue i træ/alu:

 • Højde: 35-150 cm
 • Bredde: 35-70 cm (op til 400 cm ved flere sammenbyggede fag)
Træ/alu-vinduer

Sidestyret vindue i træ/alu

Et sidestyret vindue er udført således, at det bliver kontrolleret af glidere og skinner. Når vinduet åbnes, glider rammens ene side mod vinduets midte. Det betyder, at rudens yderside nemt kan rengøres indefra. Vinduestypen er velegnet som redningsåbning.

Vinduesgrossisten leverer sidehængte vinduer med anverfere som standard, men vi tilbyder også produktet med paskvilsystem som specialtilbehør. Vælges denne løsning, medfølger også grebsbetjent friktionsbremse.

Størrelser for Sidestyret vindue i træ/alu:

 • Højde: 35-150 cm
 • Bredde: 45,5-95,5 cm (op til 400 cm ved flere sammenbyggede fag)

Specialprodukter

Kundens individuelle behov er altid Vinduesgrossistens udgangspunkt. Vinduer og døre skal matche boligens stil og kundens ønsker, og derfor tilbyder vi altid en høj grad af fleksibilitet i form af et meget bredt udvalg af standard- og specialprodukter.

Finder du ikke de specialprodukter, som du søger, her på Vinduesgrossisten.dk?

Gør følgende:

 • Læg de standardenheder, du ønsker at købe, i indkøbskurven. Gem indholdet – vent med at gennemføre betalingen.
 • Tag kontakt til os på tlf. 72 62 90 40 eller e-mail info@vinduesgrossisten.dk og uddyb, hvilke specialprodukter, du ønsker. Så føjer vi de ønskede varer til din standardordre den følgende hverdag. Du modtager en mail fra os, når vi har tilføjet dine specialprodukter og har det reviderede tilbud parat.
 • Herefter kan du gennemføre hele din bestilling.
Vi bruger cookies til at give dig en bedre oplevelse af dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere